Om


Reportage om Hundcaféet

Under 28 juli 2016 besökte Vetlandaposten hunddagiset igen och denna gången för att göra ett reportage om det nyöppnade hundcaféet som ni kan läsa genom att klicka på länken nedan:

"Hundcafé ordnas på BrittaLisas"


Reportage om BrittaLisas Hunddagis

Under Öppet Hus 5 dec 2016 kom Vetlandaposten förbi och gjorde ett reportage om hunddagiset och dess utveckling som ni kan läsa genom att klicka på länken nedan:

"Ellinor flyttade för hundarna"


En oas för hundar

Under en längre tid har vi tittat efter olika lösningar för att göra vårt sköna dagis/pensionat till något ännu bättre för dessa mysiga, gosiga och lekfulla individer som är era hundar och mina arbetskamrater. Nu har vi hittat det…tyvärr blir det kanske inte så många av mina arbetskamrater som följer med, men förhoppningsvis ska jag/vi hitta nya vänner och ni som kan och vill kanske är lite nyfikna och kommer för att hälsa på. Det finns även övernattningsmöjligheter.

Vår adress är numera:
Lillegårdsvägen 12-14
574 93 Vetlanda


Här har vi en potentiell oas för hundar. Stora ytor (6 ha) som förhoppningsvis ska bli en anläggning utöver det vanliga, väl anpassad för hundar och deras behov och nöje. Kanske kan bli något kul för er hundägare också så småningom.