Information


Vi erbjuder dagis och pensionat i en härlig gårdsmiljö och gör allt för att du och just din eller dina hundar ska ha det så roligt, bekvämt och tryggt som det bara är önskvärt. Här finns mycket roligt att uppleva för din hund, leka, nosa eller ta det lugnt och kolla in kompisarna. Hundarna trivs i pensionatet där det håller en temperatur på ca 18 grader.

Vår målsättning är att vara ute så mycket som möjligt och helst ska ingen hund behöva vara ensam i rasthagen. Vi har även träffar för träning och föreläsningar som hjälper dig att få ett rikt liv med din hund.

All bokning sker via mail eller sms.

Uthyrning av rännet

Mån-fre efter kl. 18 kan man hyra rännet för egen träning. Kostnaden är 50:-/h och ekipage. Ha med torra skor att byta till eftersom det är trägolv. Handdukar att torka tassarna på hundarna finns och hanhundarna bör ha "gentlemannaskydd" på sig.

Rasthage på 2000 kvm

Vår rasthage på 2000 kvm är tillgänglig för alla mellan kl. 18-21 vardagar utom aftnar och röda dagar. Man ska uppträda enligt Jordbruksverkets och brukshundklubbarnas regler samt vara vaccinerad, allt ansvar ligger hos respektive hundägare.

Dagis (<12h/datum)

Mån-fre: 155:-
Helg/röd dag: 265:-
Heltid(5 dagar/vecka) mån-fre: 2 370:-
Deltid(4 dagar/vecka) mån-fre: 1 950:-
Deltid(3 dagar/vecka) mån-fre: 1 500:-

Pensionat (>12h/datum)

Mån-fre: 200:-
Helg/röd dag: 310:-

Medtag eget foder och koppel. "Inackorderingsavtalet" skriver ni ut och fyller i, lämna även in en kopia på vaccinationerna. Vi har öppet året om, lämning och hämtning sker efter överenskommelse för maximal smidighet. Vi har givetvis F-skattsedel och är momsregistrerade.